Research & Strategisk analys

Ett brett utbud av fastighetsdata, marknadsanalyser och strategisk rådgivning

Newsec är den främsta aktören inom fastighetsrådgivning och förvaltning i norra Europa vilket gör att vi har erfarenheter och marknadsdata som få kan mäta sig med. Inom strategisk analys erbjuder vi ett gediget utbud av såväl marknads- och fastighetsanalyser som fastighetsrapporter och strategisk rådgivning mot fastighetsägare, fastighetsutvecklare och kommuner. Detta inkluderar bland annat:

  • Förvärvsrådgivning
  • Nyckeltalsanalyser
  • Marknadspresentationer av fastighetsmarknaden
  • Text och data till årsredovisning och delårsrapporter
  • Investeringsstrategier
  • Skräddarsydda dataleveranser
  • Identifiering av utvecklingsmöjligheter

Tack vare vår långa erfarenhet och breda kunskap kan vi hjälpa er att ta de bästa besluten för att bygga en hållbar framtid. Vi kan fastighetsmarknaden och kan hjälpa er på vägen.

Vårt team

Vårt team består av fler än 90 erfarna och engagerade fastighetsvärderare och analytiker. Tillsammans med makroekonomer och andra specialister som vi har i vårt nätverk kan vi ta fram marknadens mest underbyggda framtidsprognoser på kort och lång sikt. Vi är även allianspartner med BNP Paribas Real Estate vilket bidrar med ytterligare europeisk och global kunskap.

Med våra 33 kontor i Norden och Baltikum har vi gedigen kunskap om de lokala och nationella marknaderna samt fastighetsmarknaden i allmänhet. Vi är aktiva inom hela landet med lokal närvaro i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.

Våra rapporter

Newsecs rapporter ger dig en unik möjlighet att följa utvecklingen på den svenska, nordiska och baltiska fastighetsmarknaden. Vi erbjuder flera marknadsrapporter för olika segment, liksom vår transaktionslista som i tabellform redovisar genomförda transaktioner under det senaste kvartalet.

Sedan 2001 släpper vi analysrapporten Newsec Property Outlook två gånger per år. Rapporten ger en djupgående bild av fastighetsmarknaden i norra Europa och är gratis för nedladdning.

Läs våra rapporter

Önskar du en specifik insikt som kräver en skräddarsydd rapport, välkommen att kontakta Adam Tyrcha, Head of Research & Strategisk Analys.

  • Solid rådgivning Vi erbjuder ett brett utbud av marknadsanalyser och specialanpassad rådgivning inom många delar av fastighetssektorn
  • Marknadsrapporter Vi tar fram en mängd marknadsrapporter och manga av dem är direkt anpassade efter det specifika kundbehovet
  • Newsec Property Outlook Två gånger om året sedan 2001 ger vi ut Newsec Property Outlook, en omfattande analys av fastighetsmarknaden I norra Europa och gratis att ladda ner

Referenscase

0
medarbetare
0 mdkr
värderingar
0
olika rapporter

Har du frågor om strategisk analys?

Ulrika Lindmark Head of Valuation & Strategic Analysis, Newsec Advisory in Sweden +46 708 44 30 48
Adam Tyrcha Head of Research, Newsec Advisory in Sweden +46 736 60 39 04
Fastighetstransaktioner Läs mer
Värdering Läs mer
Uthyrning Läs mer
Corporate Real Estate Läs mer
Rekrytering & interimslösningar Läs mer
Public Affairs Läs mer