SLAPPNA AV, VÅRA SERVICETEKNIKER LÖSER DET

Teknisk service & drift

PUB-husets hotell, Stockholm, Sweden

Bakgrund

Newsec har sedan många år ett tätt samarbete med Axfast som bland annat äger PUB-huset i centrala Stockholm. Tack vare ett välfungerande samarbete och stor kunskap om fastigheten fick Newsec 2017 även möjlighet att arbeta för fastighetens nya hotellhyresgäst.

Utmaning

Hotelloperatören behövde förstärka sin egen organisation med personal, speciellt inför en intensiv sommarperiod. De efterfrågade teknisk service och drift av en partner med uttalat hög servicenivå, tillgänglighet och flexibilitet.

Lösning och resultat

Newsec är starka inom teknisk service och drift till hotellsektorn och tack vare kompetent och serviceinriktad personal fick vi förtroende att jobba även för PUB-husets nya hotellhyresgäst. Newsec bemannade upp hotellet med två tekniker under den mest intensiva sommarperioden, vilket ledde till att kunden kunde bibehålla full funktionalitet. Uppdraget har efter insatsen blivit både längre och större än planerat och rullar på med gott samarbete.

  • Sammanfattning Newsec sköter teknisk service och drift åt PUB-husets hotellhyresgäst som efterfrågat personal med hög servicenivå.
  • Plats Stockholm CBD
  • Kund PUB-husets hotellhyresgäst
  • Status 2017, löpande
  • Våra tjänster Teknisk service & drift

Kontaktperson

Andreas Grando Head of Sales, Property Caretaking, Newsec Property Asset Management in Sweden +46 736 79 12 13