Gamla Brogatan 26, 4 tr, City, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 97 m2
Adress Gamla Brogatan 26, 4 tr, 111 20 City, Stockholm

Om lokalen

Denna trevliga kontorslokal är belägen högst upp i en karaktäristisk sekelskiftesbyggnad, med fönster som bjuder på vidsträckt utsikt över takåsarna. En oas mitt i stan -perfekt för det lite mindre kontoret! Välhållen och modern interiör i gott skick, med trägolv och stilrena materialval. Väldisponerad och effektiv planlösning med ett större öppet landskap som rymmer ca 6 st arbetsplatser, besökare kan välkomnas till ett rymligt konferensrum och kollegorna kan samlas kring matplatsen med pentry som skapar trivsel. Dessutom tillgång till en rofylld innergård med planteringar, cykelparkering och grillplats. Välkommen för visning!

Kommunikation

Avstånd till flygbuss 5 minuter, pendeltåg 5 minuter, spårvagn 10 minuter, tunnelbana 5 minuter, tågstation 5 minuter och busshållplats 3 minuter.

Omgivning

Service och restauranger finns alldeles utanför porten. Stort utbud av shopping, restauranger och kultur på gångavstånd. Nära till Hötorget som fått en make over med nyöppnade Haymarket. Trots det otroliga utbudet har denna fastighet ett lugnt läge - optimalt för kontorsverksamhet.

Fastighetsägare

Folksam ömsesidig livförsäkring

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson