Radarvägen 9, Flygfyren, NORRTÄLJE

Typ av lokal Butik
Yta 506 Kvm
Adress Radarvägen 9, 761 42 Flygfyren, NORRTÄLJE
Tillträde Enligt överenskommelse

Om lokalen

Möjlighet att hyra en butikslokal i ett populärt handelsområde i Norrtälje. Lokalen ligger mellan Sportringen och Arken Zoo. Lokalen har ett modernt och kommersiellt snitt med en öppen planlösning, takhöjd ca 6,5 meter, 4,5 meter till installationerna. Rejäla, offensiva butiksfronter rakt ut mot stora parkeringsytan. Handelsparken har ca f n ett okänt besöksantal men ICA Flygfyren är en ankarhyresgäst med hög omsättning och god besöksstatistik.

Omgivning

Handelsplatsen består av 15 butiker, b la ICA Flygfyren, Clas Ohlson, Sportringen och Apoteket. Övriga hyresgäster är KungSängen, Hemtex, Lindex, KappAhl, Gant Outlet, Sportringen, Arken Zoo, Cervera, Svanefors Textil, Happy Homes och Elon. Handelsplatsen har ett enormt uppsving under sommarmånaderna, då kommunen har ett stort antal sommarboende och besökare tack vare sin närhet till Roslagens skärgård. Handelsplatsen omsätter totalt ca 730 miljoner kr/år.

Norrtälje är en tillväxtskommun med ca 58.000 st invånare och med en stark befolkningstillväxt. Kommunen är även en metropol gällande fritidshusboende vilket bidrar till en synnerligen starkt köpkraft framför allt under sommarhalvåret.

Handelsområdet tilldrar sig ett mycket gott intresse ifrån boende/besökare till Norrtälje likväl som välkända butikskoncept.

Fastighetsägare

Alecta
Alecta

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson