Regeringingsgatan 44, City, Stockholm

Typ av lokal Butik
Yta 557 Kvm
Adress Regeringingsgatan 44, 111 12 City, Stockholm
Tillträde Omgående

Om lokalen

Möjlighet i centrala Stockholm, granne med NK!

Gallerian Passagen stod klar 1997 och är ritad av Roman Wozniak och Hans Murman Arkitektkontor. Gallerian har en unik design med fasader av körsbär och en golvbeläggning av älvdalskvartsit. Takets ljussättning och fasaderna skapar Passagens karaktäristiska former. Passagen ligger i korsningen Regeringsgatan/Mäster Samuelsgatan och har även en entré från NK.

Regeringsgatan håller på att förvandlas från en kontorsgata till ett handels-stråk med ett flertal nya butiker och restauranger i gatuplan. Ett flertal fastighetsägare i området gör om tidigare ytor till nya butikslägen, vilket skapar en ökad ström av kunder mellan Kungsgatan och Hamngatan, runt
Passagen.

Mäster Samuelsgatan, som förenar Stureplan med Centralstationen, genomgår nu en ansiktslyftning med nya fasader och gallerior. I NK-Passagens direkta närområde finns det även ca 500 000 kvm kontorsyta.

Kommunikation

Mitt i citynavet ligger denna butikslokal, vilket betyder både buss, t-bana, spårvagn och båt alldeles runt hörnet.

Omgivning

Lokaler som ligger inom området av Birger Jarlsgatan, Blasieholmen, Strömgatan, Vasagatan och Tegnérgatan. Centralt men ändå med lite grönska runt hörnet. Kungsträdgården erbjuder både liv och rörelse och Nybrovikens vatten är inte många minuter bort.

Service

Öppettider:
Vardagar 10-20
Lördagar 10-18
Söndagar 12-17 (11-17 2013)

All tänkbar service inom räckhåll, både när det gäller shopping, bank, apotek, frisör mm.

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson

Eva-Pi Johansson