Scheelegatan 19, Kungsholmen, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 484 m2
Adress Scheelegatan 19, 112 28 Kungsholmen, Stockholm

Om lokalen

Fantastisk lokal med en panoramautsikt i 360 grader samt en gedigen takhöjd på 3.8 meter som ger ett intryck av mycket rymd. Med egen entré och som ensam hyresgäst på detta plan blir det som ett eget hus som även ger er mycket bra synlighet ut mot Fleminggatan.
Här har du möjlighet att vara med och skapa en toppmodern och exklusiv arbetsplats för dina medarbetare. Med stora härliga glaspartier runtom lokalen har du ett fantastiskt ljusinsläpp från alla fyra väderstreck.

Huset uppfördes på 1970 talet och möter dagens höga krav på modern kontorsstandard. Huset byggdes som huvudkontor till Trygg-Hansa som en fullserviceanlägging åt de anställda efter ritningar av Anders Tengbom samt Stefan Salamon och klassas idag som ett av de främsta senmodernistiska byggnadsverken i landet. Den konstnärliga utsmyckningen som finns integrerad både i byggnaderna samt i parken är bevarade i sitt ursprungliga skick.

Kommunikation

Närmaste tunnelbanestation är Rådhuset endast 300 meter bort från entrén. Precis utanför huset passerar ett antal bussar dagligen däribland linje 1.
Härifrån har du gångavstånd till Stockholms Central, Arlanda Express samt Cityterminalen som ligger ca 500 meter bort.

Omgivning

Pocketparken invid huskropparna är idag en prunkande oas som ursprungligen gestaltades av dåvarande stadsträdgårdsmästare Holger Blom i samråd med huset arkitekter.

Service

I fastigheten finns en gemensam reception där man kan få hjälp med förutom praktiskt information även tidsbesparande tjänster såsom tvätt, kemtvätt, skrädderi mm.
En trappa ner i huset finner du restaurangerna Itamae Sushi samt Holy Greens där du kan inta eller hämta upp din lunch till kontoret. Ta hissen ner till SATS eller varför inte handla på ICA Kvantum, Apoteket eller systembolaget innan du beger dig hemåt för dagen.

Parkering

Parkeringsgarage finns i huset, och från lokalen tar man enbart hissen ner till garaget. Här finns även cykelparkering för de som väljer att cykla till jobbet.

Fastighetsägare

Folksam ömsesidig livförsäkring

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson