Adelgatan 2, Centrum, Malmö

Typ av lokal Kontor
Yta 150 Kvm
Adress Adelgatan 2, 211 22 Centrum, Malmö
Tillträde Enligt överenskommelse

Om lokalen

I Malmös affärsdistrikt, precis vid Malmö Centralstation, kan vi erbjuda en renoverad lokal på 150 kvm. På andra våningen i vacker sekelskiftesfastighet är denna kontorslokal belägen på en fin hörna med en rumsindelad planlösning.

Lokalen är fördelad i en rumsindelad planlösning med möjlighet till fyra arbetsplatser i vardera rum. Det finns ett mötesrum beläget precis när man kommer in i lokalen.

Pentryt är renoverat i klassiskt utförande med vita luckor och svart bänkskiva i sten. Invid pentrydelen finns ett rum som kan passa för lounge- och pausyta om så önskas.

I övrigt har lokalen genomgående parkett i alla rum, vitmålade väggar, stuckaturer och 3 meters takhöjd i kontorsrummen.

Ett bättre kommunikationsläge än detta är svårt att hitta endast ett stenkast ill Malmö Centralstation. För er som har bilburen personal finns det tre olika parkeringshus i direkt närhet.

För en virtuell visning av lokaler i fastigheten följ länken:
https://youtu.be/3kDWgeIoa78

Kommunikation

Malmö Centralstation ligger endast ett par minuters promenad från denna vackra sekeskiftesfastighet. För den bilburne finns det parkeringshus i området.

Service

Det centrala läget gör att man har all tänkbar service i närheten. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger precis utanför porten. Självklart finns här också bank, frisörer, shopping och gym i närheten.

Parkering

Det finns externa parkeringshus i området.

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson