Gamla Brogatan 26, 1 tr, City, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 213 m2
Adress Gamla Brogatan 26, 1 tr, 111 20 City, Stockholm
Tillträde Q3 2020

Om lokalen

Vacker sekelskiftesbyggnad med moderna kontor och generös takhöjd. En mycket ljus lokal med rymliga ytor och trevlig atmosfär. Ljusa ytskikt, glaspartier in till konferensrum samt generöst ljusinsläpp ifrån stora fönster. Totalt ca 20 arbetsplatser i öppen sittning samt tre se konferensrum.
Mysig matplatsdel med pentry och vy ut mot innergården. Entré med välkomnande loungedel och ytterligare en entré från motsatta delen av lokalen. Optimalt upplägg för att kunna ha en besöksdel och en intern entré. Det finns även två st wc samt en dusch. Som hyresgäst har ni tillgång till den gemensamma och otroligt mysiga innergården.

Kommunikation

Mycket centralt beläget kontor med tre min promenad till Arlanda Express och T-centralen och ännu närmare till Hötorget! Ta del av de fördelar som ett kontor i detta läge för med sig. Arlanda Express, Cityterminalen, bussar, T- bana, peneltåg etc. Du tar dig smidigt såväl inrikes som utrikes, för att inte tala om den täta stadstrafiken med innerstadsbussarna. Dessutom ett excellent pendelläge för den som bor utanför stan, och vill lägga tiden på affärer och familj istället för långa resvägar.

Omgivning

Trevliga Gamla Brogatan bjuder på gemytlig atmosfär med caféer, juicebarer, restauranger och butiker med det lilla extra. Juiceverket, KafeRang, Volt och Grandpa för att nämna några. Systrarna Grene öppnade sin nya Stockholmsbutik i samma hus nyligen. Under sommar och jul är det extra dekorationer längs gatan och det arrangeras "Gamla Brogatan-dagen" varje år. Som ett led i att skapa en trivsam och levande stadsbild. Att ha sitt kontor här skiljer sig därför stort mot många andra citylägen. Beläget mitt i stadspulsen, men samtidigt på en adress som består av äldre charmiga hus ifrån förra sekelskiftet, de sista som bevarats av Klara-kvarteren.

Service

Inget saknas här när det kommer till service och utbud av shopping, restaurang och nöje. På Gamla Brogatan hittar du: Grandpa, Volt, WOS, KafeRang, Junkyard, Kawaii, Röhnnish, Vetekatten mfl. Du har flera teatrar, konserthuset, klubbar, barer på gångavstånd. Clarion Sign Hotel har till och med en pool högst upp på taket och City SPA om du vill göra något extra för besökare och kunder.

Fastighetsägare

Folksam ömsesidig livförsäkring

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson