Bollhusgränd 1B, Gamla Stan, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 250 m2
Adress Bollhusgränd 1B, 111 30 Gamla Stan, Stockholm
Tillträde Enligt överenskommelse

Om lokalen

Högst upp i fastigheten finner ni detta otroligt välhållna och vackra kontor. Med utblick mot Stockholms Ström och granne med Kungliga Slottet och Storkyrkan. En klassiskt vacker och representativ lokal med mycket väldisponerad planlösning. Öppet kontorslandskap och genomgående stilfulla och eleganta materialval. Fastigheten ligger omgiven av fantastisk arkitektur i de charmigaste kvarteren i Gamla Stan.

Kommunikation

Tunnelbanans röda och gröna linje stannar alldeles i närheten. Det finns också ett stort antal busslinjer som passerar denna fastighet. Exempelvis linje 2 som tar dig till Stureplan på fem minuter. Centralen med Arlanda Express, flygbussar och tågtrafik på promenadavstånd.

Omgivning

Få kontorslägen i Stockholm erbjuder lika genuina och gemytliga omgivningar som stadsdelen Gamla Stan. Med Slottsbacken och Kungliga Slottet som granne går det inte att säga annat än att detta kontor inger ett mäktigt första intryck. Storkyrkan ligger alldeles intill och det är heller inte långt till flertalet museum och inte minst hänförande arkitektur. Att arbeta i dessa omgivningar ger en känsla av vardagslyx med fantastiska promenadstråk, vatten och vackra vyer tätt inpå.

Service

För den mat- och vin intresserade finns alla möjligheter att sätta guldkant på vardagen och utforska kvarteren runtomkring efter arbetsdagens slut. Eller varför inte på lunchen? För att inte tala om det stora utbudet av service, butiker och restauranger. Med detta kontorsläge har ni en utmärkt utgångspunkt för att uträtta ärenden på stan.

Parkering

Endast för besökare i p-garage.

Fastighetsägare

Folksam ömsesidig livförsäkring

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson