Östergatan 39, Centrum, Malmö

Typ av lokal Kontor
Yta 184 Kvm
Adress Östergatan 39, 211 22 Centrum, Malmö
Tillträde Q1 2018

Om lokalen

Nu har ni möjlighet att hyra att hyra en fantastisk kontorslokal på bästa adress i Malmö med Centralstationen runt knuten. Här får ni en renoverad lokal med generös takhöjd, stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp.

Kontoret är dimensionerat för ca 15 personer i ett öppet kontorslandskap och det finns två mötesrum. Utöver detta finns en trevlig loungeyta, pentry samt en HWC.

Bilderna i presentationen är att ses som inspiration.

Varmt välkommen konakta Lisette för mer information samt visning.

Kommunikation

Inom fem minuters promenad når ni Malmö Centralstation med tåg och busskommunikationer som tar er såväl inrikes som utrikes. Detta är ett utmärkt pendelläge för den som bor utanför stadskärnan eller för de företag som vill ha det lättillgängligt för sina kunder. Det är enkelt att ta sig hit med bil och det finns flera parkeringshus i området.

Omgivning

Detta är ett cityläge med stort "C". Här sitter ni på ett förstklassigt läge precis vid Malmö Centralstation med access till allt önskvärt serviceutbud.

Service

Högst upp i huset på plan 5 finns en trevlig restaurang med utomhusterass som blir ett trevligt tillskott på årets varmare dagar.

I området hittar ni ett stort utbud av service. Här finns lunchrestauranger, caféer och hotell. Ytterligare service tillhandahålls såsom mataffärer, apotek, gym, frisörsalonger, skomakeri, blomsterhandel, bank, optiker mm

För den bilburne finns det totalt fyra externa parkeringshus i närområdet, den närmsta finner ni

Parkering

Det finns externa parkeringshus i området, bland annat P-huset Petri som ligger nära fastigheten alternativt Caroligaraget som ligger endast ett kort stenkast bort.

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson