Förrådsgatan 18, Hisingen, Göteborg

Typ av lokal Lager
Yta 11000 m2
Adress Förrådsgatan 18, 418 79 Hisingen, Göteborg

Om lokalen

Nyrenoverad logistikfastighet i Göteborgs Hamn som har utsetts till Sveriges bästa logistikläge de sista 15 åren. Under 2018 har fastigheten renoverats med helt nytt armerat golv (4t/kvm). Även den tidigare belysningen är utbytt till nya LED-armaturerer för bättre belysning och lägre driftskostnader. Vidare är helt nya portar och lasthus med vädertätningar.

Vi kan vi erbjuda yta till ny hyresgäst till lokalen på 11 300. I fastigheten finns även kontor/personalyta för er verksamhet på ca 150 kvm vilket kan byggas ut i det fall det finns behov.

- Lastkaj med 14 nya portar (varav 1 st markportar med ramp)
1 port per 800 kvm.
- Större inhängnad rangeryta.
- Takhöjd 7,2 m.
- Järnväg går direkt till fastigheten. Stort lasthus med 3 portar ut mot järnvägsspåret.
- Nytt golv, portar och ny LED-belysning!

Kollektivtrafiken är väl utbyggd här. 13 avgångar per timme från Centralstationen till Godsgatan där de flesta turer är via direktbuss utan byten.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Omgivning

För femtonde året i rad har Göteborg hamnat i topp när Intelligent Logistik
återigen listat Sveriges bästa logistikläge. Den absolut mest avgörande anledningen är Göteborgs hamn som är Nordens största import- och exporthamn och den enda i Sverige som tar emot världens största containerfartyg. 30 % av all utländsk import/export går via Göteborg. Hamnen har hög tillgänglighet med närhet till de stora trafiklederna och även mycket goda allmänna kommunikationer. Hit kan man transportera varor med bil, båt eller järnväg och samtidigt nå centrala Göteborg på tio minuter. Göteborgs hamn har ett för Norden unikt utbud av sjöfartslinjer i oceanfart och täta förbindelser med nordeuropeiska hamnar.

Service

I närområdet finns flertalet lunchrestauranger samt den välbesökta hotellanläggningen Arken Garden med konferens och SPA.

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson