Östergatan 39, Bulltofta, Malmö

Typ av lokal Kontor
Yta 199 Kvm
Adress Östergatan 39, 211 22 Bulltofta, Malmö
Tillträde Enligt överenskommelse

Om lokalen

Högst upp i huset med fantastisk utsikt över kanalen och Malmö Centralstation ligger denna kontorslokal om 199 kvadratmeter. Här sitter man i ett öppet kontorslandskap med två större mötesrum med glaspartier, ett samtalsrum samt pausyta. Renoverat kök i klassiskt vitt samt HWC anpassad toalett. Ett modernt kontor som möter nutidens krav samtidigt som man har kvar en bevarad charm.

Ett bättre kontorsläge får man leta efter. Inte nog med att man har nära till allmänna kommunikationer och allt vad staden har att erbjuda så har man även nära till husets restaurang som ligger på samma våningsplan där man under vår -och sommartid avnjuter solens strålar på utomhusterassen.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Kommunikation

Inom fem minuters promenad når ni Malmö Centralstation med tåg och busskommunikationer som tar er såväl inrikes som utrikes. Detta är ett utmärkt pendelläge för den som bor utanför stadskärnan eller för de företag som vill ha det lättillgängligt för sina kunder. Det är enkelt att ta sig hit med bil och det finns flera parkeringshus i området.

Omgivning

Detta är ett cityläge med stort "C". Här sitter ni på ett förstklassigt läge precis vid Malmö Centralstation med access till allt önskvärt serviceutbud.

Service

Högst upp i huset på plan 5 finns en trevlig restaurang med utomhusterass som blir ett trevligt tillskott på årets varmare dagar där man njuter av ett sydsvästläge.

I området finner ni ett stort utbud av service. Här finns lunchrestauranger, caféer och hotell. Ytterligare service tillhandahålls såsom mataffärer, apotek, gym, frisörsalonger, skomakeri, blomsterhandel, bank, optiker mm

För den bilburne finns det fyra externa parkeringshus i närområdet, den närmsta finner ni

Parkering

Det finns externa parkeringshus i området, bland annat P-huset Petri som ligger nära fastigheten alternativt Caroligaraget som ligger endast ett kort stenkast bort.

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson