Katarinavägen 22, Södermalm/Slussen, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 370 Kvm
Adress Katarinavägen 22, 116 45 Södermalm/Slussen, Stockholm

Om lokalen

Här renoveras till en modern kontorsstandard med ljusa och fina ytskikt. Lokalen har gott klimat med arbetsplatser i varierad planlösning med såväl öppna kontorsytor som konferensrum och telefonrum. Effektiva ytor där ni kan få plats med upp till ca 45 arbetsplatser. Ett helt nytt pentry med pausyta att samlas i på lunchen. Även dusch finns i lokalen. Här finns möjlighet att vara med och påverka planlösningen och sätta en personlig prägel från start. OBS: bilderna i annonsen är exempelbilder som visar planerad basstandard, men är ifrån annan lokal i huset därmed kan vissa ändringar förekomma. Välkommen att kontakta Cecilia för visning!

Kommunikation

Endast tre minuters promenad från tunnelbana (röda och gröna linjen) och stor bussterminal. Optimalt för att enkelt kunna ta sig snabbt genom staden. Tacksamt läge för pendlande medarbetare och besökare till kontoret!

Omgivning

Trevlig juicebar och träningsanläggning i samma hus. Handla frukosten på café rakt över gatan, upptäck Södermalms utbud av lunchrestauranger ett stenkast bort samt ta ett besök på Södra Teatern efter arbetsdagens slut.

Fastighetsägare

Folksam ömsesidig livförsäkring

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson