Diagonalvägen 2 - 10, Kungens Kurva

Typ av lokal Butik, Restaurang, Café
Yta 331 m2
Adress Diagonalvägen 2 - 10, Kungens Kurva

Om lokalen

I ett vältrafikerat handelsstråk med City Gross butiksentré precis mitt emot ligger denna butiksyta om ca 331 kvm. Flexibel yta som har en öppen front mot City Gross förköp. Här är ett bra stråk med många förbipasserande under stor del av dagen. I denna galleria ligger även Leos Lekland, Apotek, Subway samt en frisör och telefonbutik. Vi söker för denna yta ett passande koncept som blir ett komplement till handelsplatsen.

Kommunikation

Hit tar kunden sig enkelt med bil från E4/E20, det finns en väl tilltagen kundparkering precis utanför entrén till centrumet som gör parkeringen smidig. Även parkeringsgarage med hiss och rulltrappa till det nedre planet. Till Kungens Kurva handelsområde går även ett flertal SL-bussar från bland annat Skärholmen och Fruängen dit tunnelbana går för den som väljer att åka kommunalt.

Service

Kungens Kurva är en av Stockholms största och mest välbesökta handelsplatser. I närheten finns bl.a. IKEA, Heron City, Kungens Kurva Shoppingcenter, Systembolaget, Toys r Us, Rusta, Elgiganten.

Fastighetsägare

Pramerica

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson

Gunilla Uhrus Gunilla Uhrus