Klarabergsviadukten 70, WTC, City, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 631 Kvm
Adress Klarabergsviadukten 70, WTC, 111 64 City, Stockholm
Tillträde Enligt överenskommelse

Om lokalen

Lokalen ligger centralt i huset med närhet till konferensanläggningen och lunchrestaurangen.

I samband med entrén finns en bra yta för besökande och reception. Pentry- och pausyta är placerat centralt i lokalen. Gott om toaletter och dusch finns.

Lokalen ska totalrenoveras och kan nyttjas med öppen planlösning alternativt rumsindelat. Här har du som hyresgäst möjlighet att vara med och påverka planlösningen. Interiörbilderna är referensbilder, och visar hur kontoret kan komma att se ut.

Kommunikation

Detta är Sveriges knutpunkt nummer ett. Allt utgår härifrån. Från ditt kontor tar du dig snabbt och torrskodd via hissen ner till tåg, buss, t-bana och Arlanda Express. Ingen kontorsfastighet kan erbjuda närheten till Sverige och resten av världen som denna.

Omgivning

Här sitter ni mitt i händelsernas centrum. WTC är en knutpunkt för innerstadens business distrikt. Fantastiskt utbud av kultur, nöjen och restauranger på promenadavstånd.

Service

Den riktigt stora vinsten med att sitta i WTC är all tillgänglig service och säkerhet. Här finns restauranger och cafeet, hotell, stor konferensanläggning och festlokaler, bemannade receptioner, väktare, kund- och hantverksservice garage, besöksparkering och friskvård mm, Här finns lång erfarenhet av att serva hyresgäster och lösa alla tänkbara förfrågningar.

Parkering

Lediga garageplatser, samt besöksparkering finns i huset.

Fastighetsägare

Alecta

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson