Storängskroken 14-16, Norra Djurgårdsstaden, Stockholm

Typ av lokal Butik
Yta 720 Kvm
Adress Storängskroken 14-16, 115 42 Norra Djurgårdsstaden, Stockholm
Tillträde 2018

Om lokalen

Etablera er i ett fint kommunikationsläge vid infarten till Norra Djurgårdsstaden. Här erbjuds en öppen butiksyta med högt i tak och möjlighet att passa flera slags verksamheter. Perfekt för ett större showroom exempelvis. Lokalen är belägen på plan två. Skyltläge på fasad och gott om parkeringsplatser precis utanför. God tillströmning av besökare under hela dagen då Hemköp håller öppet 8-22.

Kommunikation

Bra kommunikationsläge för bilburna kunder. Inom 100 meter stannar även 55:ans, 75:ans och 6:ans busslinjer som tar dig till Östermalm inom tio minuter.T-bana Ropsten och Lidingöbanan inom promenadavstånd.

Omgivning

Lokalen är belägen vid infarten till det expansiva Norra Djurgårdsstaden med stark inflytt och stort antal boende. Hjorthagen och Ropsten är också närliggande områden som utgör upptagningsområde för handelsplatsen.

Service

Goda grannar i form av Hemköp och Apotek Kronan. Hemköp har långa öppettider från 8:00 på morgonen till 22:00 på kvällen, så här är mycket folk i omlopp. I grannkvarteret finns Norra Djurgårdsstadens centrum med gym, butiker, service och restauranger.

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson