Katarinavägen 20, Södermalm/Slussen, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 462 - 665 m2
Adress Katarinavägen 20, 116 45 Södermalm/Slussen, Stockholm

Om lokalen

Här renoveras hela lokalen till en modern kontorsstandard med ljusa och fina ytskikt, inglasade konferensrum, fin belysning etc. Lokalen har varierande planlösning med arbetsrum, konferensrum, telefonrum och pentry. Trivsamma kontorsytor där ni kan njuta av fin utsikt mot vattnet. Fräscht pentry med matplatsyta att samlas i på lunchen. För den som gillar att ta ett träningspass innan arbetsdagen eller på lunchen så finns här dusch i lokalen. Leveranshiss direkt in lokalen. Möjligheter finns att i viss mån påverka planlösningen och sätta en personlig prägel från start då vi gör en totalrenovering av lokalen. Entre till huset finns även från Klevgränd, där ni också får tillgång till en charmig terrass. OBS: bilderna i annonsen är exempelbilder som visar planerad basstandard, vissa ändringar kan förekomma. Välkommen att kontakta oss för visning!

Kommunikation

Endast tre minuters promenad från tunnelbana (röda och gröna linjen) och stor bussterminal. Optimalt för att enkelt kunna ta sig snabbt genom staden. Tacksamt läge för pendlande medarbetare och besökare till kontoret!

Omgivning

Trevlig juicebar och träningsanläggning i samma hus. Handla frukosten på café rakt över gatan, upptäck Södermalms utbud av lunchrestauranger ett stenkast bort samt ta ett besök på Södra Teatern efter arbetsdagens slut. Sjöfartshotellet ligger en liten bit upp i backen.

Service

Götgatan med all shopping och uteliv ligger på kort promenadavstånd.

Fastighetsägare

Folksam ömsesidig livförsäkring

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson