Frejgatan 85, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 257 Kvm
Adress Frejgatan 85, 113 26 Stockholm
Tillträde 2019-04-01

Om lokalen

En rumsindelad kontorslokal med fina ytskick belägen på bottenvåningen med fönster som vetter mot Frejgatan samt Västmannagatan.

Lokalen har genomgående textilmatta i kontorsutrymmena samt i korridorsstråk. Ett modernt pentry finns placerat i mitten av lokalen. Förutom ett större konferensrum som vetter mot innergården finns här även ett duschrum med duschkabin och rymligt att användas som omklädningsrum.

Strax utanför lokalen finns en lummig innegård där du kan ta med dig din kaffekopp, eller varför inte lunchlåda ut under sommarhalvåret.

Lokalen blir ledig från och med den 2019-04-01.

Välkommen att kontakta mig för mer information samt visning.

Omgivning

I närheten ligger det nya Odenplan, en av Sverigen största knytpunkter för kommunikationer, en given plats för affärer och personliga möten! Odenplan har förädlas med nya uteserveringar och en modernt glasat stationshus. Några minuters promenad till Stockholms Stadsbibliotek och natursköna Observatorielunden.

Service

All tänkbar service och bekvämlighete finns i närområdet. Restauranger, cafér, banker, post, apotek och läkarhus. Även bra shopping med ett stort utbud av butiker.

Parkering

Garage finns i fastigheten 1 400 kr/mån.

Fastighetsägare

Folksam ömsesidig livförsäkring
Fastighets AB Vårängen
Folksam

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson