Vasagatan 36, City, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 533 Kvm
Adress Vasagatan 36, 111 20 City, Stockholm
Tillträde Q1 2020

Om lokalen

På representativ adress i ett av Stockholms mest attraktiva citylägen finns nu en unik möjlighet att etablera er verksamhet. Bli en självklar del av stadsbilden mitt i CBD. För långväga besökare och resande medarbetare är detta drömkontoret med Arlanda Express och Centralen rakt över gatan. Lokalen renoveras till en toppmodern standard vilket ger en yteffektiv lokal med öppen och flexibel planlösning med ljusa ytskikt. Öppet och luftigt på plan 4. Gott om fönster mot olika vädersträck. Välkommen till Vasagatan 36! Observera att referensbilderna i annonsen visar ett förslag på utförande från annan lokal och justeringar kan förekomma.

Kommunikation

Oslagbart kommunikationsläge med Arlanda Express och Centralstationen tvärs över gatan. Där tar ni er enkelt vidare med tåg, buss, flygbuss eller tunnelbana. Endast 20 min till Arlanda med Arlanda Express. Spar in på väntetider och maximera kvalitetstiden med tre minuter till Skandinaviens största knutpunkt för kommunikationer.

Omgivning

Ett optimalt kontorsläge mitt i city. På Vasagatan får ni ett representativt och tillgängligt kontor med Centralstationen tvärs över gatan. Entrén och trapphuset till huset har genomgått en renovering och modernisering, med nya skyltsystem och belysning bl.a. vilket ger ett trevligare första intryck för besökaren.

Service

Direkt närhet till all tänkbar service. Allt ifrån restauranger & shopping till hotell & konferens. Här saknas inget när det kommer till utbud och service!

Fastighetsägare

Folksam ömsesidig livförsäkring

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson