Klarabergsviadukten 70, WTC, City, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 125 Kvm
Adress Klarabergsviadukten 70, WTC, 111 22 City, Stockholm

Om lokalen

En ljus och modern lokal högst upp i huset med en fin utsikt över Stockholm.

Lokalen har genomgående fina ytskick med ljusgrå textilmatta och vita väggar. Här finns ett trevligt lunchrum med utsikt över de Södra delarna av Stockholm samt tillgång till en egen takterass.

Möjlighet till snabbt tillträde av lokalen finns.

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning.

Kommunikation

Detta är Sveriges knutpunkt nummer ett. Allt utgår härifrån. Flyg, tåg, buss, t-bana. Från ditt kontor tar du dig torrskodd via hissen ner till Cityterminalen, Centralstation samt Arlanda Express. Ingen kontorsfastighet kan erbjuda närheten till Sverige och resten av världen som denna.

Omgivning

Här sitter ni mitt i händelsernas centrum. WTC är en knutpunkt för innerstadens business distrikt. Fantastiskt utbud av kultur, nöjen och restauranger på promenadavstånd.

Service

Vill du kunna arbeta koncentrerat och hålla nere din egen organisation vad det gäller personal och investeringar men ändå fungera som ett stort företag? Den riktigt stora vinsten med att sitta i ett WTC är all tillgänglig service och säkerhet. Gym i huset, restauranger, caféer, bemannade receptioner, väktare, kund- och hantverksservice, mötes, utställnings-, event och festlokaler.

Parkering

Garage som även har en besöksparkering finns i huset.

Fastighetsägare

Alecta

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson