Kungsbron 1, WTC, City, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 100 Kvm
Adress Kungsbron 1, WTC, 111 64 City, Stockholm

Om lokalen

En ljus och modern lokal högt upp i huset med en fin utsikt över Stockholm.

Lokalen har genomgående fina ytskick med ljusgrå textilmatta i konferens och kontorsrummen. och parkett i entrédelen. Här finns ett mindre pentry och även ett förråd. WC med dusch finns i lokalen.

Möjlighet finns att anpassa lokalen.

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning.

Kommunikation

Detta är Sveriges knutpunkt nummer ett. Allt utgår härifrån. Från ditt kontor tar du dig snabbt och torrskodd via hissen ner till tåg, buss, t-bana och Arlanda Express. Ingen kontorsfastighet kan erbjuda närheten till Sverige och resten av världen som denna.

Omgivning

Här sitter ni mitt i händelsernas centrum. WTC är en knutpunkt för innerstadens business distrikt. Nya hotell, restauranger och butiker växer ständigt upp i den här expansiva omgivningen. Stockholms världsberömda lättillgänglighet gör att du når allt inom promenadavstånd i alla riktningar. Fantastiskt utbud av kultur, nöjen och restauranger på promenadavstånd.

Service

Den riktigt stora vinsten med att sitta i ett WTC är all tillgänglig service och säkerhet. Väktare, bemannade receptioner, kund- och hantverksservice, mötes, utställnings-, event och festlokaler. Garage, besöksparkering, friskvård, caféer, och restauranger. mm. Här finns lång erfarenhet av att serva hyresgäster och lösa alla tänkbara förfrågningar.

Parkering

Garage finns i huset. Lediga platser i varmgarage kan hyras för 4000 kr/plats/mån. Besöksparkering finns i husets kallgarage.

Fastighetsägare

Alecta

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson