Kista torg 4, Kista

Typ av lokal Kontor
Yta 815 Kvm
Adress Kista torg 4, 164 42 Kista
Tillträde Enligt överenskommelse

Om lokalen

Här har du fönster i tre väderstreck. Det finns idag en rumsindelning som går lätt att anpassa till öppet landskap. I de större rummen så finns det skjutvägg som lätt skapar öppna gemensamma mötesplatser. Finns två dusch och omklädningsrum med en gemensam bastu. Det finns dubbla diskmaskiner. Idag är det en stor reception när man kommer in i lokalen. Med hiss så kommer man enkelt in i lokalen från lastintaget.

Kommunikation

Tunnelbanan avgår var 6:e minut, ett större busstorg ligger i närheten som tar dig till större delen av norra Stockholm.

Omgivning

Kista Galleria är ett av Sveriges största och mest framgångsrika köpcentrum med cirka 19 miljoner besökare per år. Kista Galleria är centralt beläget med tunnelbanestation och busstorg alldeles intill. Förutom butiker, caféer och restauranger har Kista Galleria även Filmstaden Kista, O’Learys Event Center med bowling & gokart samt ett gediget serviceutbud med barnavårdscentral, vårdcentral, tandläkare och mycket mer. I gallerian finns också Stockholms näst största bibliotek som 2015 utsågs till världens bästa bibliotek.

Kista Galleria är beläget i Kista Science City, Sveriges största företagsområde med 65 000 anställda i cirka 8 500 företag. 35 000 personer bor inom fem minuters gångavstånd till gallerian.

Service

Här finns det i direkt närhet Folktandvården, Systembolaget och alla andra butiker i Kista Galleria.

Parkering

Garageplats med eluttag. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson