Norrtullsgatan 6, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 1276 Kvm
Adress Norrtullsgatan 6, 113 29 Stockholm
Tillträde Q1 2020

Om lokalen

Här sitter ni i bästa läge högst upp i huset med en makalös utsikt över Vasastans takåsar. De sociala ytorna med en stor loungedel på plan 8 är enastående med direktaccess till en stor egen takterrass som sträcker sig hela vägen runt fasadlivet. Detta kontor ger fantastiska möjligheter att flytta ut kontorsmingel och möten under bar himmel mellan vår och höst.

Här finns möjlighet till inflytt Q1 2020.
Lokalen är fördelad i två plan som ni enkelt tar er mellan via lättillgängligt trapphus. På totala ytan får man in ca 110 arbetsplatser. Karaktäristisk, modern och effektiv yta med genomgående tät fönstersättning som ger mycket ljus till det öppna kontorslandskapet.
Välkomponerad planlösning med öppna ytor i kombination med mindre samtalsrum och större konferensrum. Rummen avskiljs med moderna glaspartier och materialvalen är ljusa och stilrena. Placeringen av mötesrum i anslutning till entrén och receptionsytan skapar ett bra flöde och gynnar indelning i intern och extern zon. Lokalerna andas stil och kvalitet, detta visar sig i detaljer så som kopparfärgat metallundertak, sobra mattor i rummen och väldisponerad allmänbelysning.
Även fastighetens entré kommer att renoveras till ett modernt och representativt utförande. Se skissbilder!
Fastigheten är miljöklassad enligt Breeam. Parkeringsgarage finns intill via Parkman.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer där Odenplan med den nya Citybanan är ett nav för kollektivtrafiken. Här finns både tunnelbana och pendeltåg. och flera busslinjer såsom buss 2, 4, 6, 42, 47, 72 mfl. Vid S:t Eriksplan finns även hållplats för Arlandabussen. En ny uppgång till tunnelbanan och nya Citybanan kommer att byggas snett över gatan.

Omgivning

Oden Prime är ett kontorsläge med stort utbud, men behåller charmen och elegansen som Vasastan erbjuder och lämnar stressen och stöket i citys mer invanda kontorsdistrikt. Odenplan är helt klart ett växande businessläge och kanske den mest intressanta stadsdelen för företag att etablera sig på just nu. Var med och låt ert varumärke bli en del av stadsbilden när nya Odenplan tar form.
Ett härligt område med ståtliga Gustaf Vasa kyrkan och Stockholms Stadsbibliotek inpå knuten. Natursköna Observatorielunden ligger bara med några minuters promenad bort. Norrtullsgatan har varit sommargågata och fått ett stort lyft på senare år.

Service

All tänkbar service med butiker, restauranger, bokhandel, Åhlens, apotek och läkarhus. Utbudet av trevliga caféer och serveringar runt Odenplan bara växer, Pascal ligger granne med Oden Prime, men inom kort promenad besöker ni till exempel Hawai Poké, Pom & Flora, Fabrique, Joe & the Juice, Greasy spoon, Mahalo mfl.

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson