Östhammarsgatan 70, Stockholm

Typ av lokal Kontor, Butik, Café
Yta 54 Kvm
Adress Östhammarsgatan 70, 115 28 Stockholm
Tillträde Enligt överenskommelse

Om lokalen

Nyproducerad lokal i hjärtat av växande Norra Djurgårdsstaden och Gärdet. De stora fönstren ger en otrolig rymdkänsla och ett härligt ljusinsläpp. Ytskicken håller hög standard med bra val av ytskicksmaterial, badrum med duschhörna samt integrerat kylskåp.

Gärdet är en speciell plats. Kanske är det närheten till både naturen och staden som gör det - majestätiska grönområden kombinerade med klassiskt funktionell arkitektur. Det senaste tillskottet till arkitekturskatten är Tegeludden Gärdet.

Kommunikation

Fastigheten är belägen i anslutning till busslinje 1 mot Frihamnen och 72 mot Odenplan som stannar utanför fastigheten, på station Östhammarsgatan. Gärdets tunnelbanestation är endast en kortare promenad bort och där tar du dig snabbt vidare till Stockholm innerstad med röda linjen. Ca fem minuters cykeltur från Stureplan och en kortare promenad till Gärdet tunnelbana.

Omgivning

Fastigheten ligger i Europas största stadsutvecklingsområde – Norra Djurgårdsstaden. Området planeras växa med 12 000 nya bostäder och 35 000 nya arbetsplatser till 2030. Lokalen är placerad strax intill Gärdet och med närhet till Värtahamnen med närhet till livsmedelsbutik, restauranger samt löpspår och energigivande promenadstråk längs med vattnet.

Service

Lokalen är placerad strax intill Gärdet och med närhet till Värtahamnen med närhet till livsmedelsbutik, restauranger samt löpspår och energigivande promenadstråk längs med vattnet.

Parkering

Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson