Östhammarsgatan 72, Östermalm/Värtan, Stockholm

Typ av lokal Kontor, Butik, Café
Yta 53 Kvm
Adress Östhammarsgatan 72, 115 28 Östermalm/Värtan, Stockholm
Tillträde Enligt överenskommelse

Om lokalen

Nyproducerad lokal i hjärtat av växande Norra Djurgårdsstaden och Gärdet. De stora fönstren ger en otrolig rymdkänsla och ett härligt ljusinsläpp. Ytskicken håller hög standard med bra val av ytskicksmaterial, badrum med duschhörna samt integrerat kylskåp.

Gärdet är en speciell plats. Kanske är det närheten till både naturen och staden som gör det - majestätiska grönområden kombinerade med klassiskt funktionell arkitektur. Det senaste tillskottet till arkitekturskatten är Tegeludden Gärdet.

Kommunikation

Närmsta tunnelbana är Gärdet (röd linje) som du når med en promenad på 10 minuter. Busslinje 1 (Frihamnen-Stora Essingen), 76 (Ropsten-Norra Hammarbyhamnen) och 72 (Karlbergs station-Frihamnen) trafikerar området och stannar nära fastigheten.

Omgivning

Området är mixat med bostäder och kontor vilket ger rörelse i området de flesta av dygnets timmar. Gärdet ligger granne med området och i bostadsområdet finns parker och trädgårdar.

Service

Alldeles i närheten finns några lunchrestaruanger samt mataffär och enklare servicebutiker. Träningsmöjligheter finns lite längre bort på Tegeluddsvägen.

Parkering

Garageplats. Går att hyra.

Fastighetsägare

Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Tryggliv

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson