Herrhagsvägen &Elin Falks gata, Gubbängen, Enskede

Typ av lokal Butik, Café, Gym
Yta 212 Kvm
Adress Herrhagsvägen &Elin Falks gata, 122 45 Gubbängen, Enskede
Tillträde Q3 2019

Om lokalen

Läget är mycket gynnsamt i och med dess närhet till utmärkt kommunikationsläge där invånare i området pendlar till och från skola och jobb varje dag.

Lokalen är uppbyggd i två våningar med möjlighet till entresol med en öppen och ljus känsla.Ytskicken håller hög standard med bra val av ytskicksmaterial. Runt knuten finns härliga promenadstråk och gemensamma uteplatser intill husen öppnar upp för avkoppling och grillkvällar.

Kommunikation

Lokalen är strategiskt placerad vid den nya
torgplats som bildas mitt emot tunnelbanans
entré. Utmärkt kommunikationsläge: Ca 15 min till centrala Stockholm med gröna linjen. Det strategiska läget gör också att cykelstråk mot Stockholms innerstad och tunnelbana finns med bara några minuters promenad bort.

Omgivning

Gubbängens Centrum ligger alldeles i närheten med livsmedelsbutiker, restauranger, vårdcentral och bibliotek. Ett citynära läge för dig som också uppskattar naturområden. Det är endast 19 minuter till T-centralen med tunnelbanan.

Service

Källsortering för papper, tidningar, glas, plast och metall finns i anslutning till fastigheterna. Strax söder om området finns ett mindre stadsdelscentrum som inrymmer livsmedelsbutik,
vårdcentral, postservice och tandläkare m.m.

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson