Hangövägen 29, plan 2, Östermalm/Värtan, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 383 Kvm
Adress Hangövägen 29, plan 2, 115 41 Östermalm/Värtan, Stockholm
Hyra Hyra är 3200 kr/m2 och år. Utöver hyran tillkommer fastighetsskatt 150 kr/m2 och år, kyla/värme/sop 195 kr/m2 och år.

Om lokalen

Vill du vara först i nya Värtahamnen och vara med och planera planlösningen av er nya lokal.

Hela huset moderniseras och får en ny toppmodern interiör. Vi erbjuder flexibla ytor med modern standard.

Här kommer nya luftiga kontor stå inflyttningsklara från Q2 2020.

Välkommen att läsa mer om våra vakanser och fastigheten här: www.unosthlm.se och kontakta oss för mer information.

Kommunikation

Närmaste tunnelbana är Gärdets T-banestation med ett promenadavstånd på ca 5 minuter. Under rusningstid går bussar till och från Gärdet med 5-minutersintervaller.

Du tar dig även hit sjövägen med båtlinje 80 året runt.

Bilpendlare tar sig enkelt till och från nya Värtahamnen via Norra Länken. Bilen parkerar man enklast i garaget där det finns parkeringsplatser att hyra.

Omgivning

Här byggs nu en ny stadsdel. Ca 1 900 lägenheter, 26 förskoleavdelningar, ca 125 000 kvm kontorsytor, hotell och ca 11 000 kvm parker och torg med en tillhörande kajpromenad på ca 600 kvm. Nya cykelbanor och gator kommer också att finnas. En ny boulevard samt även ett bad kommer att inrymmas i området.

Service

I entrén till huset planerar vi öppnandet av en lunchrestaurang.

Ett mindre gym samt dusch och omklädningsrum iordningställs till våra hyresgäster som gillar möjligheten att hinna träna på dagtid i anslutning till jobbet, eller till er som gillar att cykla till jobbet. Här kommer även finnas externa konferensrum för våra hyresgäster att nyttja vid behov.

Närmaste granne är Scandic Ariadne – områdets största hotell. Här finns tillgång till service så om konferensrum, övernattning, restaurang och Skybar.

På gångavstånd finns dagligvaruhandel med ICA Kvantum runt knuten, här finns även ett antal lunchrestauranger att välja. I takt med ett området utvecklas kommer fler butiker och restauranger att etablera sig här.

I närområdet finns även etablerade gym som SATS och Friskis & Svettis.

Parkering

Garageplats finns att hyra separat.

Fastighetsägare

NIAM VI

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson