Klara Södra Kyrkogata 1, City, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 1107 Kvm
Adress Klara Södra Kyrkogata 1, 111 52 City, Stockholm

Om lokalen

Välkommen till Klara Södra Kyrkogata 1. Här hittar du lokalen som går att anpassa efter ditt företags behov till en modern kontorslokal med mycket god luftkapacitet.

Lokalen ligger på plan 5 i huset och har ett fint ljusinsläpp från alla fyra väderstreck.

Möjlig inflytt enligt överenskommelse.

Välkommen att kontakta oss för mer infomation samt visning!

Kommunikation

Stockholms knutpunkter nr 1 ligger inom en kort promenads avstånd från fastigheten, T-centralen samt Centralstation.

Omgivning

Det geografiska läget gör Copper Building unik. Fastigheten är belägen på Klara Södra Kyrkogata i centrala Stockholm. Mitt emellan Sergels Torg och Stockholms Centralstation, med Drottninggatan, Klarabergsgatan och Vasagatan runt omkring. Närheten till centralstationen och tunnelbanan är helt enkelt oslagbart. Lägg därtill ett stort serviceutbud och mängder av restauranger i kvarteren runt huset och du har ett av Stockholms smartaste lägen.

Service

I Copper Building erbjuder vi bland annat en gemensam reception som alla våra hyresgäster kan dra nytta av. Här tas företagets kunder emot, här lämnas och hämtas bud och här erbjuds en mängd consierge tjänster. I anslutning till receptionsdelen på bottenvåningen finns även möjlighet att hyra externa konferensrum för kortare och längre möten.
På plan 9 i Copper Building finns dessutom en konferensanläggning som drivs av Sensus. Här kan alla våra hyresgäster ta del av en fin konferensmiljö med tillhörande service. Bokar gör man enkelt på www.sensus.se
I Copper Building finns alla förutsättningar att verkligen trivas. Ljusa och moderna kontorslokaler, gemensam reception och konferens i huset. Det enorma serviceutbudet runt hörnet är pricken över i:et.

Parkering

Garage finns i huset.

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson