Västra Järnvägsgatan 15, City, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 447 Kvm
Adress Västra Järnvägsgatan 15, 111 64 City, Stockholm
Tillträde Enligt överenskommelse

Om lokalen

Välkommen till detta moderna kontor i spektakulärt cityläge. Beläget bokstavligen ett stenkast från Centralstationen och Arlanda Express. Således det optimala läget för det moderna och rörliga företaget.

Lokalen har stora fönster som ger en fin vy över Stockholm City. Öppen och härlig planlösning, de stora fönstrena ger ett gott ljusinsläpp. Här finns konferensrum samt samtalsrum/ telefonrum. Lokalen inrymmer 3 st wc varav en HWC med dusch.

Lokalen har direktaccess till egen terass med en otrolig utsikt över hustaken och staden. Här finns även en större takterrass på plan 13 i huset där du kan ta lunchen eller kaffekoppen med dig upp och njuta av att befinna dig i stadens hjärta, i händelsernas centrum men långt över den pulserande citytrafiken. Blicka ut över Stadshuset och Klara Sjö. Samla dina kunder eller anställda här uppe för möten utöver det vanliga på denna roof top terrass.

I huset finns även extra dusch och omklädningsutrymmen för de som cyklat till jobbet eller kanske tränar på lunchen. Garageplatser är belägna i källarnivå och här finns även cykelparkering.

Kommunikation

Minimera restiderna och maximera både arbete och ledighet med detta centralt belägna kontor. Ingenting saknas i form av kommunikationsmedel, Centralstationen med tunnelbana, pendeltåg, flygbussar, taxi, Arlanda Express och bussar etc inom tre minuters promenad. Gör din arbetsdag enklare med nära till kommunikationer!

Omgivning

CBD med allt vad det erbjuder i form av service, handel och restaurangutbud inom bara några meters avstånd. Caféer, hotell, konferensanläggningar och kulturutbud, listan kan göras lång när vi talar om utbudet vid Skandinaviens mest centrala läge.

Service

I gatuplanet av huset finns butiker, restauranger, kaféer och annan service. Här finns även ett hotell, för långväga kunder.

Inom en kvarts radie kan du eller din kund också shoppa det bästa Stockholm har att erbjuda. Så även om det blir intensiva arbetsmöten hinner du köpa blomman, gosedjuret eller den lagrade ostbiten. Det är guld värt jämfört med ett kontor uppsmällt i ingenmansland.

Parkering

Garageplatser finns och går att hyra för 4 170 kr/mån.

Fastighetsägare

Folksam ömsesidig livförsäkring

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson