Johan på Gårdas gata 5, Gårda, Göteborg

Typ av lokal Kontor
Yta 413 m2
Adress Johan på Gårdas gata 5, 412 50 Gårda, Göteborg

Om lokalen

Gröna skrapan är en av Göteborgs bästa kontorsfastigheter.
Nu kan vi erbjuda en ljus lokal på plan 13 med magnifik utsikt över hela Göteborg. Lokalen lämpar sig väl för dels fast eller aktivitetsbaserad planlösning. De öppna platserna stöds av flertal rum i olika storlekar med konferens, grupp och enskilda kontorsrum.

En av anledningarna till den stora efterfrågan i denna fastigheten är dess höga servicenivå. Bland annat bokningsbara konferensrum och välskött restaurang i bottenplan. Gäster och medarbetare välkomnas av vår gemensama reception och hjälper till med stort och smått.

Sist men inte minst så finns en fin terrass på våning 16 med magnifik utsikt över hela Göteborg, denna får nyttjas av hyresgäster samt abonneras för eventulla trevligheter med kollegorna.

Här kan ni få en virtuell visning av lokalen, kopiera nedan länk till er webbläsare
https://my.matterport.com/show/?m=Y8kCx9qky3V

Välkomna att höra av er så berättar vi gärna mer!

Kommunikation

Huset ligger intill E20/E6 vilket är smidigt för alla med bil. I källarplan finns parkeringsplatser och även en miljöbilpool som hyresgäster har möjlighet att använda.
Oavsett om du går eller cyklar så tar du dig snabbt till allt inom centrala Göteborg. Väljer du spårvagn så är det nära till hållplatserna Ullevi Södra eller Stampen.

Omgivning

Nära Centralstationen - 15 min till Landvetter

Gröna Skrapan ligger i södra Gårda vilket är ett eftertraktat geografiskt läge med både bostäder och företag. Till Landvetter flygplats tar det 15 minuter med bil och Centralstationen ligger på bekvämt promenadavstånd. Självklart finns här även kollektivtrafik och cykeluthyrningen Styr och Ställ för den som smidigt och grönt vill ta sig till och från arbetet och möten på stan.

Service

I området finns all tänkbar närservice, exempelvis bank, butiker, restauranger och caféer. På bara några minuter tar du dig till Focushuset med ICA, Systembolaget och många fler butiker. Du har även nära till de centrala delarna av Göteborg, Ullevi, Svenska Mässan och Liseberg. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i närområdet och det finns även ett parkeringsdäck i direkt anslutning till Gröna Skrapan för besökare till huset.

Fastighetsägare

Folksam

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson