Norra Stationsgatan 75, Vasastan, Stockholm

Typ av lokal Butik, Utställning, Showroom
Yta 160 m2
Adress Norra Stationsgatan 75, 113 30 Vasastan, Stockholm
Tillträde Enligt överenskommelse

Om lokalen

Etablera er i ett attraktivt läge mitt i expansiva Hagastaden. Vi söker en hyresgäst som bidrar till den moderna stadsbilden och gynnar omgivande bostadskvarter och verksamheter. Gärna kulturverksamhet eller showroom. Lokalen har ett fint skyltläge ut mot huvudgatan, Norra Stationsgatan, med stora fönster som släpper in mycket ljus i lokalen. Luftiga ytor med högt i tak och synliga installationer ger en modern touch och karaktär till lokalen. Här ser ni Hagastaden växa fram rakt över gatan. Gott om service i närområdet och i fastigheten finns garage och lastkaj. Nära till goda kommunikationer med t-bana (St Eriksplan) pendeltåg/citybanan/t-bana (Odenplan) samt flera busslinjer som avgår bara ett par hundra meter bort. Med bil tar ni er kvickt och smidigt ut på de större vägarna. Norra Stationsgatan 75 är därför ett drömläge för flertalet verksamheter som vill finnas i händelsernas centrum.

Kommunikation

Kort promenadavstånd till T-Bana St Eriksplan eller Odenplan. Pendeltåg/ Citybanans norra uppgång nås smidigt på ca 6 minuters promenad.
Flertalet bussar samt Flygbuss ligger ca 4 min promenadväg ifrån fastigheten.
Nära till påfart mot E4 & E18 för den som kommer med bil. Stort garage i fastigheten och även gott om cykelparkeringar.

Service

Stort (och växande) utbud av service i närområdet. Hemköp, Systembolaget, apotek och blomsterhandel ligger tvärs över gatukorsningen. Friskis och Svettis finns i huset. På hörnet ligger en populär restaurang och på andra sidan gatan hittar man nya hälsosamma serveringen LETT.

Parkering

211 garageplatser. Går att hyra från 1 500 kr/mån.
13 parkeringsplatser. Besöksparkeringar.

Fastighetsägare

Folksam

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson