Lindhagensgatan 120, Kungsholmen, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 1525 m2
Adress Lindhagensgatan 120, 112 51 Kungsholmen, Stockholm

Om lokalen

Otroligt väldisponerad lokal i välkända Lindhagenshuset med öppna kontorslandskap mixat med moderna konferensrum. Lokalen har ett naturligt ljusinsläpp från flera väderstreck och gott om fönster. Lokalen genomsyras av stilrena materialval och mycket ljus och rymd. Fin pentry- och pausyta. Rymlig lasthiss finns i lokalen. Stor terrass i västläge som passar perfekt för att samla kollegorna för lunch, kaffe eller en AW. Goda parkeringsmöjligheter med parkeringsgarage i fastigheten. Kontakta oss för mer information samt visningsförfrågan.

Kommunikation

Busshållplats på andra sidan gatan, rakt utanför entrén som tar dig vidare in mot city med Fridhemsplan som närmsta knutpunkt. Endast ca 5 min promenad till Stadshagen T-bana (blå linjen) och även nära Kristinebergs T-bana (gröna linjen) som tar er vidare mot city på 5 minuter. Mycket strategiskt läge även för bilburna med nära till Essingeleden och E4/E20. Ett smidigt läge även för resande mot Bromma eller Arlanda, med regelbundna avgångar med Flygbussarna ifrån Fridhemsplan. Med flygbussarna tar det ca 15 min till Bromma och 40 min till Arlanda.

Omgivning

Västra Kungsholmen och Stadshagen är ett starkt tillväxtområde både kommersiellt och på den privata bomarknaden. Helt klart ett av centrala Stockholms mest attraktiva lägen. På senare år har utbudet här i området ökat explosionsartat och det finns många anledningar till att både bostadsområdena och de kommersiella verksamheterna trivs. Goda kommunikationer, restauranger, stort serviceutbud och Hornsbergs strand inpå knuten. Här bor ca 40 000 personer och 43 000 har sin arbetsplats här. Västra Kungsholmen är ett hett kontorsområde med flera stora bolag etablerade, bl.a. Electrolux, Fazer, Skandia, Preem, Visma och Securitas.

Service

Gym, Nordic Wellness finns i fastigheten. I huset finns den största livsmedelsbutiken i Stockholm innerstad; ICA MAXI. Även ett stort utbud av service i form av: Apotek, Systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterhandel och Espresso House. Bra utbud av lunchställen, så som Panini, Pong och Tastory.

Fastighetsägare

Scius
Zeolit Exploatering AB

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson