Frejgatan 87, Vasastan, Stockholm

Typ av lokal Kontor, Lager
Yta 300 m2
Adress Frejgatan 87, 113 26 Vasastan, Stockholm
Tillträde 2020-02-01

Om lokalen

Välkommen till ett mångsidigt kontor i ett attraktivt läge i Vasastan. Här finns en trivsam innergård. Lokalen är ljus med en större öppen yta med pentry i entréplan, samt fönster mot innergård. Kontorsrum finns både på BV och övre våningsplanet, vilket skapar en bra balans. På nedre plan finns goda mötesmöjligheter samt även flera duschar och omklädningsrum. Direkt access till garage och utgång mot gatan. En våning upp finns ett par mysiga kontorsrum med fönster mot gatan eller innergården. Här finns även WC. Möjlighet finns att hyra garageplats. Vänligen kontakta oss för visning!

Kommunikation

Odenplan inom fem minuters promenad. Härifrån går bussar, gröna linjens tunnelbana, och med tiden kommer även Citybanan avgå härifrån vilket ger otroliga kommunikationsmöjlighet i framtiden.

Omgivning

I närheten ligger det nya Odenplan, en av Sveriges största knutpunkter för kommunikationer, en given plats för affärer och personliga möten! Odenplan förädlas med nya restauranger, caféer och handel. Några minuters promenad till Stockholms Stadsbibliotek och natursköna Observatorielunden. När våren är här så kopplar du av med en skön lunch i någon av de härliga parkerna runt omkring eller någon av de många uteserveringarna i Vasastan.

Service

All tänkbar service och bekvämlighet finns i närområdet. Restauranger, cafér, banker, post, apotek och läkarhus. Även bra shopping med ett stort utbud av butiker.

Parkering

Garage finns i fastigheten 2 700 kr/mån.

Fastighetsägare

Folksam ömsesidig livförsäkring
Folksam

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson