Hangövägen 25, hus 4 plan 6 och 7, Östermalm/Värtan, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 773 Kvm
Adress Hangövägen 25, hus 4 plan 6 och 7, 115 41 Östermalm/Värtan, Stockholm
Hyra Hyra är 1700 kr/m2 och år.

Om lokalen

Ljus och modern lokal som är belägen i två plan och binds samman av en interntrappa. Kontoret har en öppen planlösning med moderna och fina ytskick. Genomgående textilmatta och ett pentry på varje våning, samtalsrum samt konferensrum finns i lokalen.

Då ett större ombyggnadsprojekt kommer ske i fastigheten skriver vi för närvarande hyresavtal som sträcker sig till 2020-09-30. Lokalen hyrs ut i befintligt skick.


Månadskostnaden för denna lokal blir ca 103 842 kr exkl moms.

Kommunikation

Närmaste tunnelbana är Gärdets T-banestation med ett promenadavstånd på ca 5 minuter. Under rusningstid går bussar till och från Gärdet med 5-minutersintervaller.

Du tar dig även hit sjövägen med båtlinje 80 året runt.

Bilpendlare tar sig enkelt till och från nya Värtahamnen via Norra Länken. Bilen parkerar man enklast i garaget där det finns parkeringsplatser att hyra.

Service

Närmaste granne är Scandic Ariadne – områdets största hotell. Här finns tillgång till service så om konferensrum, övernattning, restaurang och Skybar.

På gångavstånd finns dagligvaruhandel med ICA Kvantum runt knuten, här finns även ett antal lunchrestauranger att välja. I takt med ett området utvecklas kommer fler butiker och restauranger att etablera sig här.

I närområdet finns även etablerade gym som SATS och Friskis & Svettis.

Parkering

Garageplats. Går att hyra för 2 500 kr/mån.

Fastighetsägare

NIAM VI

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson