Periskopvägen 13, Larsberg brygga, Lidingö

Typ av lokal Butik, Kontor
Yta 40 Kvm
Adress Periskopvägen 13, 181 55 Larsberg brygga, Lidingö
Tillträde Omgående

Om lokalen

Otroligt ljus och öppen lokal med högt i tak (3,6 m). Passar perfekt för en mindre verksamhet. Stora fina fönster som släpper in mycket ljus och som även skapar bra synlighet för er verksamhet. Lokalen är helt i nyskick med fina trägolv, dimbara belysningsspotlights i taket, stor kaklad och klinkrad WC med dusch samt ett smart pentry med vask, häll, kyl, förvaringsutrymmen mm. Gott om uttag för bredband finns i lokalen. På bara ett par minuter är man nere vid strandkanten och kan ta sig en kaffe eller bra lunch på någon av de trevliga serveringarna. Ett njutbart läge för den som vill ha lite mer ut av arbetsdagen!

Kommunikation

Lokalen ligger cirka 400 meter från Lidingö Aga station, promenera till tåget på 5 minuter. Ca 400 meter från Lidingö Larsberg Brygga. Busshållplats med anslutning till bussar in mot Stockholm city. Unikt för detta läge är att det finns båtpendel som tar dig in till Stockholm City. Det går också bra att ta sig hit med bil, då det finns besöksparkeringar samt möjlighet att hyra parkeringsplats. Även nära till större parkeringsgarage.

Omgivning

Ett växande bostadskvarter med gott om service och allt som kan tänkas behövas för en trivsam vardag. Otroligt vackert och sjönära med strandpromenad endast någon minuts promenad från lokalen. Den bästa mixen av stad och natur!

Service

Attraktivt och trivsamt läge med nära till mycket, trots sitt sjönära läge är det inte långt till ett gott utbud av service. Här hittar du flera olika restauranger och kaféer. Följ Periskopvägen ner mot strandpromenaden, som du når på en minut, här ligger till exempel den välkända och populära pizzerian 450 gradi med unik napolitansk stenugnsbakad pizza. Här finns också trevliga serveringen Coffee & Cava Co, slå er ner och njut av den härliga sjöutsikten. I närområdet finns såväl träningsanläggningar (SATS bl.a.) som matvarubutiker (Willys) och Lidingö Saluhall.

Parkering

7 st parkeringsplatser finns att hyra. Även gästparkering. Vid Aga station ligger ett stort parkeringshus.

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson