Sankt Eriksgatan 46 A, Kungsholmen, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 176 m2
Adress Sankt Eriksgatan 46 A, 112 34 Kungsholmen, Stockholm
Tillträde Enligt överenskommelse

Om lokalen

En verkligt unik lokal i charmiga "Cykelfabriken" i strålande läge nära Fridhemsplan. Trots åren som har gått finns här detaljer som skvallrar om den tidigare industriverksamheten, så som en imponerande takhöjd som på sina håll är över 4 meter. Härliga fönster med utsikt mot innergården, och till och med takfönster. Gemytlig planlösning med stort pentry som uppmuntrar till gemenskap och blir ett hjärta i lokalen. I lokalen finns ett trevligt furugolv som går i linje med fastighetens anor ifrån tidigt 1900-tal. Ändå är detta en modern lokal, anpassad efter vår tids arbetssätt med öppet landskap i kombination med mötesrum. Ljust och fräscht och inglasade mötesrum. Fastigheten är miljöklassad med "Breeam in use". Vad mer kan man önska? För att boka en privat visning, anmäl ditt intresse till Cecilia!

Kommunikation

Fint kommunikationsläge med bussar precis utanför porten och ett par minuters promenad till t-banans gröna och blå linje vid Fridhemsplan. Flygbussar stannar även där.

Omgivning

Ett otroligt fint läge på Kungsholmen, nära till service och kommunikationer, men avståndet är heller inte långt till fin parkmiljö ner mot Kungsholmsstrand och ännu närmare ligger Karlbergskanalen med vackra promenadstråk och natur. Perfekt för en lunchpromenad eller löprunda.

Service

Ypperligt serviceläge med flertalet butikskedjor i Västermalmsgallerian tvärs över gatan. Nära till smidig service så som matbutiker, systembolag, apotek och övrig handel. Restauranger och caféer finns det gott om på Sankt Eriksgatan.

Parkering

Finns ca 3-4 p-platser

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson