Krusegatan 19B, Segevång, Malmö

Typ av lokal Kontor
Yta 1750 m2
Adress Krusegatan 19B, 212 25 Segevång, Malmö

Om lokalen

Kontorsdelen som erbjuds här är på totalt 1455 kvm fördelat på två våningsplan med en interntrappa. Ytan som kan användas som lager/labb/lättproduktion är på 295 kvm och den härliga terrassen är på hela 93 kvm.

Kontoret ligger i Hus 1 som är det första riktmärke som möter dig vid Malmös nordöstra infart. Här erbjuds kontor i varierande storlekar och just detta har ett mindre lager/labb/lättproduktionsyta i direkt anslutning. Dessutom har detta kontor en stor egen terrass där härliga luncher och fikastunder kan avnjutas.

Höghusdelen består av 15 våningsplan och är en känd byggnad i Malmö. Längst ner i höghusdelen finns en fantastisk restaurang.

I fastigheten finns också utrymmen att använda till t ex konferenser samt att man från restaurangen kan få hjälp med catering till möten och andra tillställningar.

Dessutom finns här för hyresgästerna ett gym i fastigheten.

Varmt välkommen att boka visning!

Kommunikation

Lättillgängligheten är en av Hus 1:s stora fördelar. Så för dig som kommer med bil finns självklart gott om parkeringsplatser: i vårt garage, på parkeringsplatsen utanför och på gatan. Den som hellre vill åka buss kommer till Hus 1 med både regionbuss linje 130 och stadsbuss linje 4.

Omgivning

I Malmös nordligaste del ligger Segevång som fått sitt namn efter Segeån som slingrar sig norr om området. Vackra Beijers park ligger som en grön oas mitt i Segevång. Ett lugnt och trivsamt område nära city med bra kommunikationer och service.

Service

Gym: Friska medarbetare är viktigt. Och träningen blir lättare av om man gör den innan man kraschar hemma i soffan, eller hur? I gymmet i Hus 1 finns allt du behöver; fria vikter, styrke- och cardiomaskiner, dusch och omklädningsrum.

Restaurang: I bottenvåningen finns en härlig lounge och fantastisk restaurang. I restaurangen serveras dagens lunch med en twist, gjord på lokala råvaror. Det finns möjlighet till avhämtning/catering för möten och event allt för att göra det smidigt för er.

Parkering

Det finns möjlighet att hyra parkeringsplats i antingen husets garage eller på parkeringen utanför. Alternativt kan man parkera gratis längs med gatan.

Fastighetsägare

Catella

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson