Norrlandsgatan 18, 4 tr, City, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 45 m2
Adress Norrlandsgatan 18, 4 tr, 111 43 City, Stockholm
Tillträde Enligt överenskommelse

Om lokalen

Effektiv lokal för det mindre kontoret med en luftkapacitet för 6 personer.

I anslutning till entrén finns ett pentry som kan användas som kombinerat lunch och mötesrum. Innanför lunchrummet finns ett rymligt kontorsrum. Ta gärna en viruell visning av lokalen längst ner i denna annons!

Tillträde efter överenskommelse.

Månadshyra inklusive fastighetsskatt samt tillägg: 28 204 kr exkl moms.

Lokalen kan hyras på ettårskontrakt.

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning!

Kommunikation

3,5-5 minuter till röda, blå eller gröna t-banelinjer. Till knutpunkten T-centralen är det inte mer än 5-7 minuters promenad. Och grannen, Centralstation, därifrån du når hela Sverige och världen via Cityterminalen eller Arlandabanan går både tunnelbana och buss. Snart är också citybanan klar. Busslinjer till hela stan. Taxibilar överallt. Med bil tar du dig norrut via Birger Jarlsgatan till Roslagstull eller Norrtull. Till Söder eller Nacka-Värmdölandet via tunnlarna på Sveavägen. Båtar går från Nybrokajen eller Grand Hotel.

Omgivning

Centralt beläget i den sk "Gyllene Triangeln" som går mellan Jarlaplan, Stureplan och Hötorget. Shoppingmöjligheterna är förstås bäst i Sverige, och det gäller även restaurang- och nöjesutbudet. Vill du få en nypa luft är det inte långt till Humlegården. Till pulserande Kungsträdgården tar du dig på 2 minuter för att rensa tankarna. Och därifrån är det ju inte jättelångt till Skeppsholmen för lite äkta havsbris eller ett museibesök.

Service

Mitt i Stockholms city finns förstås all tänkbar service. Världsvarumärkenas egna butiker på Biblioteksgatan eller samlat som i Sturegallerian, PK-huset, NK, PUB och Gallerian. På Kungsgatan hittar du mycket outdoor och alla stora teknikkedjor. Vill du bjuda din kund på upplevelser finns ju Operan, Konserthuset, Berns, teatrar, nattklubbar och casino. Stockholms Stadion för större idrottsevenemang eller konserter. Både storhotell och mindre designhotell finns på gångavstånd.

Parkering

Det finns ett flertal allmänna garage i närheten.

Fastighetsägare

Alecta

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson