Kungsbron 1 - Klarabergsviadukten 70, E8, City, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 102 m2
Adress Kungsbron 1 - Klarabergsviadukten 70, E8, 111 22 City, Stockholm

Om lokalen

Lokalen är anpassad för 10 personer. Stor öppen yta med trägolv. Konferensrum för sex personer samt två samtalsrum. Förråd. Litet pentry med kyl, diskmaskin och micro. Lokalen har en härlig utsikt mot både Klara Sjö och Riddarfjärden.

Kommunikation

Detta är Sveriges knutpunkt nummer ett. Allt utgår härifrån. Från ditt kontor tar du dig snabbt och torrskodd via hissen ner till tåg, buss, t-bana och Arlanda Express. Ingen kontorsfastighet kan erbjuda närheten till Sverige och resten av världen som denna.

Omgivning

Här sitter ni mitt i händelsernas centrum. WTC är en knutpunkt för innerstadens business distrikt. Fantastiskt utbud av kultur, nöjen och restauranger på promenadavstånd.

Service

Den riktigt stora vinsten med att sitta i ett WTC är all tillgänglig service och säkerhet. Gym i huset, restauranger, caféer, bemannade receptioner, väktare, kund- och hantverksservice, mötes, utställnings-, event och festlokaler.

Parkering

Husets garage har ca 350 platser. Det finns 10 lediga platser i kallgarage och 40 lediga platser i varmgarage. Hyran är 4.000 kr/plats/månad. Det finns 40 avgiftsbelagda besöksplatser i garaget.

Fastighetsägare

Alecta

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson