Klara Södra Kyrkogata 1, City, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 550 - 3000 m2
Adress Klara Södra Kyrkogata 1, 111 52 City, Stockholm

Om lokalen

Välkommen till Copper Building på Klara Södra Kyrkogata 1. Intill riktmärket Klara kyrka finner ni detta kontorshus med unik karaktär och moderna kontorsytor som hyrs ut i nyrenoverat skick. Gott om naturligt ljusinsläpp och fina ytskikt ger de öppna kontorsytorna en trivsam och luftig prägel. Möjlighet finns att påverka utformningen av planlösning och materialval. För att ge de allra bästa förutsättningarna att skapa ett kontor att trivas i. Utgångsläget är stilrent, ljust och modernt med en god balans mellan öppet landskap och konferensrum i olika storlek.
Totala ytan om ca 3 000 kvm är belägen på plan 4,5 och 7. Det är möjligt att dela ytan ner till ca 550 kvm, men väljer ni att hyra hela så finns en interntrappa mellan plan 4 och 5.
God luftkapacitet möjliggör att få till en effektiv fördelning av arbetsplatser i lokalen.
Möjlig inflytt från hösten 2020.
Copper Building erbjuder gemensam reception, café och konferensrum i entréplanet, som service till sina hyresgäster. Ett urval av conciergetjänster finns också att tillgå.
Välkommen att kontakta oss för mer infomation samt visning!

Kommunikation

Det här är drömdestinationen för er som söker ett kontor i Stockholm city. Alla kommunikationsmedel nås inom en radie på max 5 min. Detta gör Copper Building till ett förstklassigt läge för anställda som pendlar till arbetsplatsen såväl som för besökaren som kommer till er för affärsmöten. Snabbt och smidigt är ledorden. T-centralen med tunnelbana, pendeltåg, Citybanan, flygbussar. Arlanda Express. Spårvagn, stadsbussar och regionsbussar. Välj vad som passar er bäst! Runt hörnet finns dessutom Vattugaraget som erbjuder parkeringsplatser för den bilburne. Cykelrum finns att tillgå i fastighetens garage.

Omgivning

Det geografiska läget gör Copper Building unik. Fastigheten är belägen på Klara Södra Kyrkogata i centrala Stockholm. Mitt emellan Sergels Torg och Stockholms Centralstation, med Drottninggatan, Klarabergsgatan och Vasagatan runt omkring. Närheten till centralstationen och tunnelbanan är helt enkelt oslagbart. Lägg därtill ett stort serviceutbud och mängder av restauranger i kvarteren runt huset och du har ett av Stockholms smartaste lägen.

Service

Copper Building erbjuder det där lilla extra i form av service för sina hyresgäster. Som besökare får man redan efter att ha klivit in genom entrén ett varmt och personligt välkomnande i den bemannade receptionen. Här lämnas och hämtas bud och det erbjuds en mängd konciergetjänster. Allt för att ruljansen ska flyta smidigt för husets hyresgäster. Det går bra att slå sig ner en stund i det trevliga caféet, för att sätta guldkant på väntetiden med en nybryggd cappuccino. Det kopparfärgade temat löper som en röd tråd genom hela interiören. Från entrén och lobbyn och hela vägen upp genom trapphusen och de tydligt utmärkta våningsplanen. Representativt och stilrent. En superfin service är konferensrummen som finns att hyra utan kostnad för Copper Buildings hyresgäster. Tacksamt och praktiskt under de dagar som det är extra hög trafik i de egna konferensrummen!
I Copper Building finns alla förutsättningar att verkligen trivas. Ljusa och moderna kontorslokaler, gemensam reception och konferensmöjligheter. Det enorma serviceutbudet runt hörnet är pricken över i. På ett par minuter nås Åhléns City och utbudet av lunchrestauranger och caféer är i det närmaste outtömligt, och i ständig förnyelse.

Parkering

Garage finns i huset.

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson