Pumpgatan 1, Göteborg

Yta 510 m2
Adress Pumpgatan 1, 417 55 Göteborg
Tillträde Enligt överenskommelse

Om lokalen

På attraktiva Lindholmen uppförs nu den andra etappen av Geelys Innovationscenter, där det erbjuds exklusiva kontorsytor högst upp i huset på våning 11-14.

Komplexet, bestående av fem byggnader, kommer att bli ett öppet campus med multifunktionella byggnader. Där kommer finnas en kombination av restauranger, hotell och caféer, förutom kontor och lokaler för konferens och evenemang i en modern och inbjudande arbetsmiljö.

Som kontorshyresgäst kommer det finnas möjlighet att ta del av en den höga servicenivå och de servicetjänster som kommer att genomsyra hela centret, bland annat kommer det att erbjudas receptionsservice, catering och moderna konferensmöjligheter. Servicetjänster kommer att kunna skräddarsys tillsammans med en servicepartner som hanterar tjänster inom hela campus.

De exklusiva kontorsytorna på våning 11-14 är belägna i den publika byggnaden som präglas av ett högt kommersiellt utbud. På bottenplan finns en ca 1 500 kvm stor öppen allmän yta, vilken kommer att kunna nyttjas av hyresgäster inom området. En större restaurang med ca 600 sittplatser som erbjuder frukost, lunch, middag samt catering kommer att återfinnas och driftas av Compass Group.

I den första etappen som öppnade upp i början av januari 2020, har Da Matteo öppnat ett café och Gansu Köket en take-away restaurang som erbjuder autentisk kinesisk mat. Båda är belägna ut mot Lindholmsallén.

Kommunikationerna till Lindholmen är mycket goda, det nya planerade färjeläget i anslutning till campusområdet gör möjligheterna ännu bättre.

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson