Högbergsgatan 26, Södermalm, Stockholm

Typ av lokal Kontor, Utställning, Showroom
Yta 516 m2
Adress Högbergsgatan 26, 116 20 Södermalm, Stockholm

Om lokalen

Lokalen har fina öppna ytor och lämpar sig för kontor, men även andra verksamheter så som showroom /butik kan passa här. Fönster ut mot Högbergsgatan samt takfönster. Lokalen totalrenoveras under 2020 med tillträde i höst. Därav finns viss flexibilitet i hur lokalen utformas, med goda möjligheter att sätta sin egen prägel på lokalen. Under förutsättning ni är med i ett tidigt skede! Här skapas en modernt inredd lokal med ljusa ytskikt, fint pentry, glasfronter in till konferensrum, ny LED- belysning, kaklat och klinkrat badrum med dusch. Generellt en öppen planlösning i kombination med mötesrum och telefonrum. Allt som kan tänkas behövas för ett modernt kontor idag. Ytan är 516 kvm, men det finns även ett antal mindre lokaler lediga i huset, vilket innebär att ni kan komma upp i totalt ca 1200 kvm kontor om ni slår ihop dessa och sitter i två plan.

Kommunikation

Inom fem minuter når ni kommunikationer vid Medborgarplatsen eller Slussen. Tunnelbanans röda och gröna linje, Saltsjöbanan, bussar, allt inom bekvämt gångavstånd.

Omgivning

Otroligt härliga omgivningar kring Mosebacke, Södra Teatern och Katarina kyrka. Detta läge är så mycket Södermalm det kan bli. Mysiga gator runt omkring och nära till allt med Götgatan inom kort promenad.

Service

ICA butik på hörnet, knappa fem minuters promenad till Götgatan och det stora utbud som erbjuds där. Caféer, restauranger, shopping och service inom bekvämt avstånd. Södra Teaterna erbjuder trevlig servering och föreställningar, för den som vill sätta en äkta guldkant på vardagen!

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson