Högbergsgatan 26, Södermalm, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 94 - 102 m2
Adress Högbergsgatan 26, 116 25 Södermalm, Stockholm

Om lokalen

Här erbjuds fina nyrenoverade kontorslokaler i varierande storlekar. Lokalerna iordningställs under 2020 med tillträde vid årsskiftet 20/21. Därav finns viss flexibilitet i utformning och val av interiör, med goda möjligheter att sätta sin egen prägel på lokalen. Under förutsättning att ni är med i ett tidigt skede! Gott om naturligt ljusinsläpp med fönster ut mot gatan. Samtliga lokaler renoveras med ljusa ytskikt, fint pentry, glasfronter in till konferensrum, ny LED- belysning, kaklat och klinkrat badrum med dusch. Generellt en öppen planlösning i kombination med mötesrum och telefonrum. Allt som kan tänkas behövas för ett modernt kontor idag! Kontakta oss för visning på plats.

Kommunikation

Inom fem minuter når ni kommunikationer vid Medborgarplatsen eller Slussen. Tunnelbanans röda och gröna linje, Saltsjöbanan, bussar, allt inom bekvämt gångavstånd.

Omgivning

Otroligt härliga omgivningar kring Mosebacke, Södra Teatern och Katarina kyrka. Detta läge är så mycket Södermalm det kan bli. Mysiga gator runt omkring och nära till allt med Götgatan inom kort promenad.

Service

ICA butik på hörnet, knappa fem minuters promenad till Götgatan och det stora utbud som erbjuds där. Caféer, restauranger, shopping och service inom bekvämt avstånd. Södra Teatern erbjuder trevlig servering och föreställningar, för den som vill sätta en äkta guldkant på vardagen!

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson