Gruvgatan 39, Högsbo, Göteborg

Typ av lokal Kontor
Yta 195 m2
Adress Gruvgatan 39, 42130 Högsbo, Göteborg
Tillträde Omgående

Om lokalen

Helt nyrenoverad kontorslokal på 195 kvm med fint läge vid Änggårdsbergen.
Lokalen är i dag öppen i planlösningen och ger ett härligt ljust och fräscht intryck. Lokalen har mycket fönster med utsikt över infarten till Änggårdsbergen. Vidare är lokalen utrustad med nygjord WC/dusch samt ytterligare ett WC med kakel och klinkers som ytskikt. Övriga ytor är försedda med textilgolv och undertaksplattor med infällda dimbara LED-plattor. Ett nytt kök kommer att installeras. Kontorslokalen ligger högst upp i byggnaden.
Lokalen är förberedd för att skapa ett par enskilda rum för möten, kontor eller konferens om så önskas. En tillträdande hyresgäst har möjlighet att påverka planlösningen.

Kommunikation

Busshållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Kollektivtrafiken går via knutpunkten Marklandsgatan som inte ligger långt borta.

Omgivning

Högt beläget och angränsande till naturområdet Änggårdsbergen, är läget nära såväl till centrala Göteborg som till de stora trafiklederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden. Köpcentrum 421 samt Linnéplatsen ligger på två respektive tre kilometers avstånd.
Precis bredvid fastigheten ligger Träningsverkets gym (där våra hyresgäster har 15 % rabatt) och entrén till Ängårdsbergen. På kort gångavstånd finns flera lunchrestauranger.

Parkering

Parkering utomhus finns i anslutning till fastigheten. Parkering i garage finns att hyra i grannfastigheten.

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson