Östra Varvsgatan 4, Västra Hamnen, Malmö

Typ av lokal Kontor
Yta 298 m2
Adress Östra Varvsgatan 4, 211 19 Västra Hamnen, Malmö
Tillträde Diskuteras

Om lokalen

Fantastisk kontorslokal med utsikt mot Turning Torso och havet . Byggnaden är toppmodern och det andas kvalitet från det att man tar första steget in i trapphuset. Väl inne i lokalen fortsätter den kvalitativa och moderna känslan och ett litet pentry precis innanför dörren ger en välkomnade känsla.

Lokalens utformning är till största delen öppet kontorslandskap. Detta kombineras med fina ljusa konferensrum och samtalsrum som är strategiskt placerades å att man inte stör sina kollegor när det är dags för samtal eller möte.

Personalens kök är beläget i mitten av lokalen och det blir en trivsam och avgränsad plats från arbetsytorna för att samla nya krafter.

Lokalen lämpar sig t ex ypperligt för en verksamhet som tar emot en del besökande och vill kunna ta dessa möten diskret utan att störa arbetsron.

Ytan är otroligt ljus och inspirerande. Här tillbringar man gärna sin arbetsdag såväl den ljusa som mörka årstiden - klimat och ljusinsläpp är helt optimalt.

Nuvarande hg har installerat modern teknologi för mötesrummen och kan övertas av nästkommande hyresgäst.

Varmt välkommen att boka visning!

Kommunikation

Från Centralstationen är det ca 10 minuters promenad. Det finns naturligtvis även stadsbussar i förbindelse som man kan ta direkt utanför, eller varför inte använda sig av de smidiga elsparkcyklarna.

Omgivning

Västra Hamnen i Malmö är ett populärt område som ligger mellan Centralstationen och havet. Tillväxten är stor och många företag med teknisk inriktning väljer detta läge.

Service

I området erbjuds många lunchrestauranger av olika karaktärer. Här finns även matbutik, Systembolag, frisörer och gym i absolut närhet.

Parkering

Garage i fastigheten bredvid.

Fastighetsägare

Alecta

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson