Ingmar Bergmans Gata 4, City, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 234 m2
Adress Ingmar Bergmans Gata 4, 114 34 City, Stockholm

Om lokalen

Fin och annorlunda kontorslokal med nya moderna ytskick och genomgående trägolv. Här har ni möjlighet till en snabb inflytt. Lokalen har öppen planlösning med plats för upp till 16 arbetsplatser.

Kontakta osss för mer information samt visning!

Kommunikation

Resten av världen ligger 15 minuter bort. Buss, spårvagn, tunnelbana och taxi på minuten från kontoret till hela Stockholm. Roslagsbanan nås med buss, tunnelbana eller 15 minuters promenad genom lummiga Humlegården. Hela Sverige och resten av världen nås från Centralen med tåg, dubbeldäckartåg, pendeltåg, t-bana samt Arlandabanan. Från Cityterminalen går flygpendel, långfärdsbussar till Sverige, Europa samt transfer till Ålands- och Finlandsfärjorna. Läget är perfekt för att nå eller nås.

Omgivning

Huset ligger på en tvärgata till Birger Jarlsgatan. Från porten är det nära till allt. Närheten till Nybrogatan ger en lugnande småstadskänsla runt knuten. Åt andra hållet är det bara ett par hundra meter till shoppingmeckat Hamngatan och Sergels torg. Till höger ligger Stureplan med sin dygnet-runt-puls. I dessa kvarter arbetar och verkar Sveriges affärselit.

Service

Allt det bästa Stockholm kan erbjuda inom shopping, hotell och restaurang. Nära till teatrar, konsertlokaler och arenor. Det finns inget att tillägga. - så vi berättar hellre om lokalerna. Funktionella, yteffektiva och flexibla. Moderna, eleganta material i kontor, konferens, pentry och toaletter. Representativ entré från gatan, snyggt trapphus med dubbla hissar. Garage och cykelparkering finns i huset. Miljöklassat.

Parkering

Garageplats. Till garageplatser är det separat kö. Ett allmänt garage finns på mycket nära avstånd från huset.

Fastighetsägare

Alecta

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson