Warfvinges väg 45, Hornsbergs Strand, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 887 m2
Adress Warfvinges väg 45, 112 51 Hornsbergs Strand, Stockholm
Tillträde Enligt överenskommelse

Om lokalen

Modernt hus i expansivt område i Hornsbergs Strand ca 150 meter från Stadshagens T-banestation. SATS finns i porten bredvid entrén till lokalen. Garageplatser och förråd finns att hyra. Nära till Karlbergs kanal för härliga lunchpromenader. Huset ligger nära köpcentrum Lindhagen med bla ICA Maxi och flera restauranger och caféer.

Kommunikation

Det är lätt att ta sig hit, både med cykel, bil och kollektivtrafik. Direktaccess från E4:an om du kommer med bil och lätt att hitta parkering. Åker du kollektivt är närmaste tunnelbanestation Stadshagen (blå linje) med en kort promenad på 150 meter, eller Kristineberg (grön linje) och 10 minuters promenad till huset. Man kan också ta buss 56, vilken stannar alldeles intill huset och går till/från Hakberget via Centralen och Stureplan.

Omgivning

Området är mixat av kontorsfastigheter, hotell och attraktiva bostäder. Man planerar också flera nya parker och grönstråk i Lindhagenområdet, där ett exempel bland annat är den vackra allén som består av 178 nyplanterade kejsarlindar på Lindhagensgatan.
Nära till Karlbergs kanal för härliga lunchpromenader eller varför inte en promenad hem med restaurangbesök efter arbetsdagens slut.

Service

I området kan vi erbjuda full service med tex Lindhagens centrum. Där finns ett flertal restauranger och cafeér med både lättare luncher och fantastiska fikabröd. I bottenvåningen av huset hittar du träningskedjan SATS.
ICA Maxi finns i centrumet och även Interflora blomsteraffär, sko/nyckel/kemtvätt, hälsokost, frisör apotek och några detaljhandelsbutiker.

Fastighetsägare

Alecta Fastigheter

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson