Carl Gustafs väg 46, Triangeln, Malmö

Typ av lokal Övrigt
Yta 254 m2
Adress Carl Gustafs väg 46, 214 21 Triangeln, Malmö
Tillträde Diskuteras

Om lokalen

Här erbjuder vi en lokal som kan anpassas för olika typer av verksamhet och i presentationen visar vi två förslagsskisser. Bilderna visar en nyss ombyggd lokal för en annan hyresgäst och nu är vi redo att bygga för nästa hyresgäst, vi lyssnar på era behov och tar fram en optimal lokal för er verksamhet. Kanske har ni en koppling mot sjukvård/friskvård och vill vara nära UMAS. Här kan vi skapa en bra mottagning för t ex sjukgymnaster, psykologer eller en helt annan vanlig kontorsverksamhet där man prioriterar att kontoret ska vara på ett bra pendlingsläge.

Med hiss direkt från markplan når ni lokalen som är belägen på fjärde våningen. Lokalen kommer att anpassas efter nästa hyresgäst och självklart uppfylla kraven på tillgänglighet.

Välkommen att kontakta mig för vidare diskussion.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig till hit oavsett om ni kommer med bil, buss, tåg eller cykel. Kommer ni med bil finns det parkeringsplatser att hyra i garaget i kontorshuset. Det finns även flertalet allmänna parkeringshus i området:
- P-huset Södervärn, Fritz Bauers gata
- P-huset Fretten, Slöjdgatan 11
- P-huset Leonard, Claesgatan 6
- Triangelgaraget, Pildammsvägen/ S:tJohannesgatan

Kommer ni med buss finns busscentralen precis utanför kontorshuset. Här går de flesta stads- och regionbussar. Kommer ni med tåg ligger Triangelns tågstation/ Citytunneln bara 5 minuter bort.

Omgivning

Kontorshuset är beläget i Malmö Centrum vid Södervärn. Otroligt bra läge med bara 10 minuters promenadavstånd till tågstationen / Citytunneln vid Triangeln och busstation med regional- och lokalbussar precis utanför dörren. Här har ni även nära till vackra Pildammsparken och allt vad gäller restauranger, caféer, uteserveringar och shopping med gågatan (Södra Förstadsgatan) och Triangelns köpcentrum inom gångavstånd.

Service

Fördelarna med att sitta centralt i Malmö är närheten till all service.
Det finns ett stort utbud av restauranger och caféer och på ca 10 minuters promenadavstånd ligger Scandic som även huserar en konferensavdelning med mötesrum i varierande storlekar. För den som vill hinna med träningen på morgonen, lunchen eller direkt efter jobbet finns både Fitness24Seven, SATS och Repeat nära tillhands.

Parkering

Garage i huset och parkeringar kan hyras.

Allmänna p-hus i närheten:
- P-huset Södervärn, Fritz Bauers gata
- P-huset Fretten, Slöjdgatan 11
- P-huset Leonard, Claesgatan 6
- Triangelgaraget, Pildammsvägen/ S:tJohannesgatan

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson