Fleminggatan 18, Kungsholmen, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 1658 m2
Adress Fleminggatan 18, 112 28 Kungsholmen, Stockholm
Tillträde Enligt överenskommelse

Om lokalen

Unik lokal med en gedigen takhöjd på 3.8 meter som ger ett intryck av mycket rymd. Med en stilfull entré som leder dig vidare in till lokalen med gott om plats för ca 120 fasta arbetsplatser, touch down platser och möjlighet till ett flertal mötes samt konferensrum inom lokalen.
Här har du möjlighet att vara med och skapa en toppmodern och exklusiv arbetsplats för dig och dina medarbetare. Med stora härliga glaspartier runtom innergården har ni möjlighet att få en alldeles egen uteplats på sommaren.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Kommunikation

Närmaste tunnelbanestation är Rådhuset endast 300 meter bort från entrén. Precis utanför huset passerar ett antal bussar dagligen däribland linje 1.
Härifrån har du gångavstånd till Stockholms Central, Arlanda Express samt Cityterminalen som ligger ca 500 meter bort.

Omgivning

Det finns en trevlig park invid huskropparna som blir en perfekt grön oas med sittplatser att koppla av i under sommarhalvåret.

Service

I fastigheten finns en gemensam reception där man kan få hjälp med förutom praktiskt information även tidsbesparande tjänster såsom tvätt, kemtvätt, skrädderi mm.
Konferensmöjligheter hos Convendum finns i fastigheten, här kan ni boka externa konferensrum från 4 personer upp till 180, för kortare och längre sittningar.
En trappa ner i huset finner du restaurangerna Itamae Sushi samt Holy Greens där du kan inta eller hämta upp din lunch till kontoret. Ta hissen ner till SATS eller varför inte handla på ICA Kvantum, Apoteket eller systembolaget innan du beger dig hemåt för dagen.

Parkering

Parkeringsgarage finns i huset, och från lokalen tar man enbart hissen ner till garaget. Här finns även cykelparkering för de som väljer att cykla till jobbet.

Fastighetsägare

Folksam ömsesidig livförsäkring

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson