Vasatorpsvägen 3, Helsingborg

Typ av lokal Kontor
Yta 248 - 1656 m2
Adress Vasatorpsvägen 3, 25457 Helsingborg

Om lokalen

Strategiskt placerad i Drottninghög/Berga ligger Helsingborgs nya landmärke för arbete, utbyte och utveckling - kontorshuset Drottningen. Upprättandet av Drottningen var startskottet för en omvandling som stadsdelen står inför. Drottningen består av elva våningar på sammanlagt 6 000 kvm och ett parkeringshus i direkt anslutning. Tre av våningarna finns idag tillgängliga att hyra och kan anpassas efter respektive hyresgäst. Byggnadens geografiska läge är idealiskt och medför goda kommunikationsmöjligheter oavsett transportmedel. I området finns tillgång till ett stort serviceutbud med restauranger, caféer och butiker samt flera grönområden som skapar en närhet till naturen. Drottningen själv erbjuder bistro i markplan och konferenslokaler högt upp i byggnaden.

OBS! Bilderna är från utvalda våningar i byggnaden, varav vissa är från lokaler som finns tillgängliga att hyra och andra från redan uthyrda och anpassade lokaler. För de ytor som hyrs ut ingår en viss standard. Utöver det kan du som hyresgäst välja till och hyresanpassa lokalerna helt efter smak och tycke med materialval och utformning.

Kommunikation

Mycket goda kommunikationsmöjligheter oavsett transportsätt. Både E4, E6 och E20 ligger endast några få minuter bort, vilka tillsammans med den nybyggda hållplatsen för Helsingborgsexpressen och väl utbyggda cykelbanor är resan till och från Drottningen enkel för alla.

Omgivning

Kontorsbyggnaden Drottningen är strategiskt belägen i stadsdelen Drottninghög/Berga i nordöstra Helsingborg. Upprättandet av Drottningen var startskottet för omvandlingen som stadsdelen står inför. Drottningen tillför nya arbetsplatser, publika lokaler och konferensrum på hög höjd samt en aktiv bottenvåning med bistro. I området finns även flera grönområden vilket skapar närhet till naturen.

Service

I området finns tillgång till ett brett serviceutbud. Drottningen erbjuder själv bistro i markplan och konferenslokaler högt upp i huset.

Parkering

Området erbjuder generöst med parkeringar. I anslutning till Drottningen ligger parkeringshuset med alternativ för både bilar och cyklar samt laddningsstationer för elbilar.

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson

Matilda Täng Matilda Täng